15.11.2022 10:31
Nummelan Palloseura

Nummelan Palloseuran vuoden 2022 gaalassa palkitut

Seuran kauden 2022 gaala järjestettiin viime viikonloppuna. Mukana oli yli 100 seuratoimijaa sekä yhteistyökumppaneidemme edustajia.

Tapahtumassa palkittiin ansioituneita pelaajia ja toimijoita. Lisäksi palkitsimme kuukauden NuPSilaiset syys- ja lokakuulta. Gaalan perinteisessä huutokaupassa kerättiin varoja pienituloisten tukirahastoomme, kiitos kaikille osallistuneille!

Liitteenä linkki gaalan esitykseen ja tässä vielä kuukauden NuPSilaiset perusteluineen:

Timo Tuomi
Meidän Timppa on NuPSin oma Puuhapete, jolle mikään ei ole mahdotonta ja ei pelkää ottaa vastaan haasteita, vaan päinvastoin — hän innostuu niistä vain enemmän. Hänen taustallaan tekemä työmäärä on valtavan suuri, ja sellainen, että monikaan ei sitä edes pysty ymmärtämään. Hän on nostanut yhteiskuntavastuutoiminnan täysin uusiin ulottuvuuksiin, ja on saanut osakseen ihailua koko Suomessa. Timppa on koko seuran kultakimpale.

** 

Ray Spooner
Ray on tuonut seuraamme mukanaan tuulahduksen englantilaista jalkapallokulttuuria ja on ollut avainroolissa mahdollistamassa seuramme kansainvälistymistä FC Stoke-yhteistyön muodossa. Lisäksi hän on aina valmis auttamaan seuraa ja toimiikin seurassa B-poikien rahastonhoitajana. Hän on aina kaikille lämmin ja tekee hommia täydellä sydämellä.


 **

 Pinkit Stringit palkitsi lisäksi vuoden pelaajana Minni Korhosen.


Haluamme kiittää kaikkia tälläkin kaudella seuran toiminnassa tavalla tai toisella mukana kulkeneita, sekä onnitella kaikkia palkittuja ❤️