10.2.2023 10:29
M1 Edustus

Edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuvat illalla

Perjantai-iltana miesten edustusjoukkue saa vieraita koivukylästä, kun vastaan asettuu kolmosessa niin ikään pelaava KoiPS. Joukkueet pelaavat tulevalla sarjakaudella kuitenkin eri lohkoissa, joten keskinäisiä otteluita ei nähdä.

Alkuviikosta purimme edellisen ottelun videopalaverissa ja viikon muissa harjoituksissa saimme harjoiteltua niitä asioita, joita oli tarkoitus. Tiedän pelaajien olevan valmiita ja lataantuneita illan otteluun.

Lähestymme peliä hyvin samanlaisella ajatuksella kuin edellisellä viikolla GrIFK U23 vastaan. Pyritään tekemään illalla asiat pykälää laadukkaammin ja huolellisemmin kuin viime viikolla. Joukkueella on illalla 4 tavoitetta, jotka lähdemme joukkueena täyttämään!

Menneellä harjoitusviikolla pelaajia hieman sairasteli ja muutama pelaaja myös loukkaantui, joten kokoonpanossa on vaihtuvuutta.

Kokoonpanossa on illalla myös kaksi lupaavaa nuorta pelimiestä. Haluamme nähdä B-junioreissa pelaavan Aleksi Pikkuhookanen meidän pelissämme. Aleksi pelasi tiistaina todella vakuuttavasti seuran sisäisessä harjoituspelissä kun miesten reservijoukkue pelasi B-junioireita vastaan. C-juniori ikäinen Oliver Helttunen on myös mukana illalla. Oliver on harjoitellut meidän mukana jo muutamia kertoja keskiviikkoisin ja saa tänään näyttää myös osaamistaan. Molempien nuorten omat päävalmentajat Ville Kiuru (B-juniorit) ja Erkki Pääkkönen (C-juniorit), tukivat mahtavasti nuorten mukaan ottamisesta.

Ottelusta tulee varmasti viihdyttävä. Toivottavasti yleisöä tulisi myös edellisen viikon tapaan!


NuPS - KoiPS

10.2.2023 kello 19:15

Certos Areena