3.3.2023 15:25
M1 Edustus

Edustuksen harjoitusottelut jatkuvat, illalla vastassa Certoksella VJS Vantaalta

Miesten edustusjoukkueen talven harjoitusottelut jatkuvat illalla, kun vastaan Certoksella tulee Vantaan Jalkapalloseura. Harjoituksiin on taas palattu hiihtolomaviikon jälkeen ja edustuksen vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen odottaa illalta kovaa ottelua talvisen harjoitusviikon jälkeen:

"Joukkue huilasi hiihtolomaviikon ja se teki todella hyvää kaikille. Saatiin palautumista pääkopalle ja kropalle seitsemän hyvän harjoitusviikon jälkeen. Tämän illan vastus on ihan varmasti tämän alkuvuoden kovin ottelu meille. Vastustaja sanoo ääneen tavoittelevansa välitöntä nousua takaisin kakkoseen viime kauden putoamisen jälkeen. Meille siis tämä on äärettömän hyvä mittari pallollisen ja pallottoman pelaamisen kannalta. Vauhti on varmasti myös kovempi kuin edeltävissä matseissa, mutta sekään ei minua mietitytä, päin vastoin! Uskon todella vahvasti, että me tulemme olemaan parempi joukkue illalla! Nyt on taas viikko treenattu todella hyvin. Saatiin käytyä hyvin taktisia asioitaja läpi ja kundit on varmasti valmiita illalla", Saastamoinen ennakoi.

Edustuksella on illan ottelun muutama poissaolo, mutta hyvällä joukkueella lähdetään silti illan otteluun:

"Poissa illalla on pitkäaikaispotilas Mikael Lundsten, jonka polvi operoitiin tammikuussa. Muutama pelaaja on pienten loukkaantumisten takia sivussa, ja kourallinen pelaajia on reservijoukkueen pelissä sunnuntain Suomen Cupin ottelussa. Mutta meillä on laaja rinki ja illalla jalkeilla on laadukas joukkue! Kokoonpanossa nähdään illalla myös nuori Oliver Helttunen, joka on päässyt esiintymään jo kerran aikaisemminkin edustuksen harjoitusottelussa tämän vuoden puolella. Toivottavasti illalla on paljon katsojia paikalla! Pelaajat nauttivat ja saavat valtavasti energiaa kun pääsevät esiintymään yleisölle!", Saastamoinen päättää.