8.3.2023 15:06
M1 Edustus

VJS vei harjoitusottelun 1-6, lauantaina Suomen Cupin kimppuun

Viime kaudella miesten 2. divisioonasta pudonnut Vantaan Jalkapalloseura oli tyly vierailija Certoksen perjantai-illassa ja vei harjoitusottelun miehiä vastaan lukemin 1-6. NuPS:n ainokaisen viimeisteli toisella puoliajalla nuori Oliver Helttunen. Edustuksen päävalmentaja Joni Saastamoinen näki varsinkin ottelun alun olleen haastava kotijoukkueelle:

"Vastassa oli talven kovin vastustaja niinkun osattiin odottaa. Mitään vastustajan pelaamisesta pois, niin teimme pelinaikana lukuisia vääriä valintoja ja vielä heikolla laadulla. 5 niistä maksoi maalin, jotka hyvä joukkue tottakai käyttää hyväksi. Saimme todellisen muistutuksen ja palautuksen maanpinnalle, että miten tunnollisesti asiat pitää tehdä, jotta voidaan toteuttaa meidän tapaa pelata ja tehdä tulosta. Puolihuolimattomasti meistä ei voi kukaan suorittaa! Mieli täytyy olla kirkas, ja pään nopea tämän tasoisia vastustajia vastaan", Saastamoinen pohtii.

"Pelin alun olimme täysin telineissä. Pelinopeus ja kamppailupelaaminen meni 100-0 vastustajalle. Peli hieman tasoittui toiselle jaksolle, mutta siinä kohtaa vastustaja johti 4-0 ja varmaan heidän suurin nälkä oli jo tyydytetty. En tiedä oliko jännitystä vai mistä johtui, mutta emme olleet lainkaan sillä tasolla millä olemme olleet viimeiset kuukaudet. Olen todella pettynyt siihen, että teimme sellaisia virheitä mitä olemme treenikentällä käyneet useasti läpi. Toki hävisimme paremmalle joukkueelle ja otetaan opiksi tästä. Otamme tästä hyvät asiat mukaan ja revanssimielessä 25.3 kohdataan VJS uudestaan Myyrmäessä!", päävalmentaja lupaa.

Edustuksen seuraava ottelu on tulevana lauantaina Järvenpäässä, kun Suomen Cup käynnistyy edustuksen osalta 1. kierroksen ottelulla. Ottelu alkaa klo 17:30 Järvenpään monitoimihallissa ja vastaan tulee nelosessa pelaava KelA eli Kellokosken Alku.

"Pisteitä tai jatkopaikkoja ei ollut vielä onneksi jaossa, joten nyt pää pystyyn ja jatkopaikkaa 2. kierrokselle hakemaan Järvenpäähän ensi lauantaina Suomen Cupin matsissa!", Saastamoinen päättää.