29.3.2023 09:47
M2

Miesten Suomen Cup jatkuu illalla Certos Areenalla

Miesten Suomen Cup on edennyt toiselle kierrokselle, jossa M2 eli reservi haastaa illalla Certos Areenan kirkkaissa valoissa 3.divarin FC Kirkkonummen.
NuPSin M1-joukkue arvottiin cupissa 2. kierrokselle vierasmatkalle ja se kohtaa vitosen Sibbo-Vargarnan ti 4.4 Sipoossa.

Miesten joukkueiden vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen odottaa tältä illalta Kirkkonummea vastaan haastavaa iltapuhdetta:

"Vastassa on varmasti kova joukkue kun FC Kirkkonummi pelaa kolmosessa. Tarkoitus on kuitenkin lähteä rohkeasti pelaamaan omaa peliä vastustajaa turhaa kunnioittamatta. Ymmärretään kuitenkin, että vastus on varmasti kovin mitä reservi on talven aikana kohdannut. Peliä pitää aina kunnoittaa ja 90 minuutin jälkeen nähdään se, mitä esityksellä ollaan ansaittu. Cup on kuitenkin aina cup ja siinä voi yksittäisessä matsissa käydä mitä vaan ja hyvällä itseluottamuksella ollaan tänään liikkeellä. Tärkeintä on, että keskittyminen säilyy läpi ottelun ja pystään toteuttamaan ottelusuunnitelmaa täydet 90min", Saastamoinen ennakoi.

Miltä joukkueen kokoonpanotilanne vaikuttaa illan otteluun?

"Joukkueen terveystilanne on hyvä. Vain muutama pelaaja on poissa, mutta varmasti hyvä joukkue on jalkeilla tänään. Toivotaan, että halli on täynnä meitä kannattavia henkilöitä! Tänään on pelattava omien taitotasojen ylärajoilla sovitulla tavalla ja kentälle jokainen jättää kaiken mitä kropasta lähtee! Siinä on avain voittoon!" Saastamoinen päättää.

NuPS/M2 vs. FC Kirkkonummi
Suomen Cup 2. kierros
ke 29.3 klo 20:00 @Certos Areena

Sibbo-Vargarna vs. NuPS/M1
Suomen Cup 2. kierros
ti 4.4 klo 20:05 Söderkulla tekonurmi, Sipoo