4.4.2023 12:16
M1 Edustus

M1 illalla kohti Sipoota Suomen Cupin otteluun

Miesten edustusjoukkue matkaa illlalla kohti Sipoota kun vastaan Suomen Cupin 2. kierroksella tulee paikallinen Sibbo-Vargarna. Ottelu alkaa Söderkullan tekonurmella klo 20:05.

Edustuksen vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen, mistä asetelmista illan otteluun lähdetään?

"Viime viikko oli hieman rikkonainen, mutta harjoittelimme muuten laadukkaasti ja suoritimme samalla fyysiset testit viikonloppuna. Eilen viimeistelimme Certoksella ja joukkueen terveystilanne on melko hyvä. Tänään illalla on ensimmäinen peli meille ulkona tänä vuonna ja mielenkiintoista nähdä miten ottelu lähtee vielä hieman talvisissa olosuhteissa käyntiin. Vastustaja lienee päässyt jo harjoittelemaan ulkokentälle, mutta en näe tässä ongelmaa ja lähdemme ehdottomasti voittamaan illan ottelua", Saastamoinen ennakoi.

Minkälaista vastustajaa odotat tänään?

"Sibbo oli voittanut cupin ensimmäisellä kierroksella ottelunsa selkeästi nelosen joukkuetta vastaan peräti 7-0, joten hyvä joukkue on varmasti illalla vastassa. Uskon kuitenkin meidän ottavan hyvällä keskittymisellä ja tekemisellä kuskin paikan pelissä alun tunnustelujen jälkeen. Voitto on tänään ainoa mikä kelpaa, muuta vaihtoehtoa ei ole. Toki meillä on omat pelilliset tavoitteet, joita olemme koko talven harjoitelleet ja näitä odotan tänään näkyvän illan pelissä. Joukkueessa on hyvä fiilis ja uskon, että hyvällä esityksellä kaadamme Sipoon ja jatkamme cupissa kohti seuraavia kierroksia", Saastamoinen päättää.


Suomen Cup 2. kierros

Sibbo-Vargarna vs. NuPS
4.4.2023 klo 20:05
Söderkullan tekonurmi, Sipoo