21.4.2023 09:33
M1 Edustus

Pitkä odotus ohi! Kausi alkaa vihdoin!

"Puolivuotta tätä päivää on odotettu. Marraskuun alusta tähän päivään mahtuu paljon oppimista, hikeä ja kilpailua. Nyt päästään ulosmittaamaan kaikki oppimamme. Illan vastus on varmasti lohkon kovimpia", ennakoi miesten vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen kauden avausta, kun M1 kohtaa tänään Keski-Espoossa sarja-avauksessa EBK:n.

"EBK:n joukkue on mennyt käytännössä kokonaan uusiksi. Uudet valmentajat ja pelaajat siirtyivät EPS:n organisaatiosta. Valmennus on minulle henkilökohtaisesti hyvinkin tuttu. Valdrin Seferi ja Kalle Tallqvist on kokenut valmentaja kaksikko, enkä usko että miesten pelifilosofia on muuttunut seurasiirron myötä. Meidän täytyy olla hyvin nöyriä peliä ja pelitapaamme kohtaan, jotta voimme haastaa EBK:n. Altavastaajan asema illan otteluun sopii meille hyvin. Kurinalaisuus ja tunne ovat avain asemassa perjantaina. Tunne kuuluu peliin, mutta sitä pitää osata valjastaa pelissä!

 Sairasteluaalto on pyyhkinyt joukkueen yli huhtikuun aikana. Vasta ottelupäivänä tiedetään minkälaisella rosterilla otteluun lähdetään. Mutta varmasti vahva joukkue on sarjakautta avaamassa! Vaikka vastus tulee olemaan kovimmasta päästä, ketään ei lähdetä pelkäämään tai kunnioittamaan turhaa. Rohkeasti ja peliä kunnioittaen lähdetään hakemaan positiivinen tulos Espoosta!" manageri päättää.


Miesten kolmonen

EBK - NuPS

21.4.2023 klo 20:00 @Keski-Espoo TN1