24.4.2023 13:30
M1 Edustus

2-0 tappio Espoosta

"Hyvin valmennettu ja hyvin pelaava joukkue oli vastassa. Niin kuin ennakkoon osattiin odottaa", analysoi kauden avausta edustuksen vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen Espoon perjantai-illasta 2-0 tappion jälkeen.

"Varsinkin pelin alku oli tosi sekavaa eikä oikein päästy peliin kiinni millään. Osa menee varmasti jännityksen ja latauksen piikkiin. Pelattiin huonosti pallolla ja toki vastustajalle myös krediitit siitä, että he pakottivat meidät osittain siihen. Meidän ottelun paras pelaaja maalivahti, Valtteri Kuusisto otti 5-6 todella hyvää torjuntaa ja piti meidät pelissä mukana! Päästetyille maaleille "David" ei voinut mitään. 1-0 maali oli epäonnekas oma maali ja toinen tuli pilkusta toisella puoliajalla. 30 minuuttia kesti,  että saatiin oma kone käyntiin ja myös meillä oli muutama hyvän sektorin maalintekopaikka, mutta puolustaja tai maalivahti teki yritykset lopulta laihoiksi."

"Toinen jakso aloitettiin hyvin ja siinä maali jopa roikkui ilmassa mutta ei vaan mennyt millään maaliin. Sen jälkeen peli aaltoili hyvin paljon eikä se ollut oikein kummankaan selvää hallintaa. Huono päätös puolustustilanteessa johti lopulta pilkkuun ja 2-0 maaliin. Saatiin pelistä juuri se mitä ansaittiin, vahva kotijoukkue näytti omalla ruutinilla mitä tällä tasolla pelaaminen on! Tähän täytyy pystyä vastaamaan jatkossa paremmin ja nostaa omaa tekemisen laatua! Käymme pelin maanantaina videopalaverissa läpi ja harjoittelemme viikon hyvin niin 28.4 perjantaina kotiavauksessa Ojamart areenalla kaatuu kotona EPS/Reservi!", Saastamoinen lupaa.

M1:n seuraava ottelu

NuPS vs. EPS/Reservi

pe 28.4 klo 18:15 @Ojamart areena