15.5.2023 19:14
M1 Edustus

David vs. Goljat keskiviikkona, miesten Suomen Cup 4. kierros!

"Ottelu johon on helppo syttyä! Vastassa vilisee pelaajia, joilla on kokemusta Veikkausliigassa ja ykkösestä yllinkyllin. Laivaa ohjaa legendaarinen Jyrki Ahola!"
Näin ennakoi tulevaa keskiviikon Suomen Cupin 4. kierroksen vastustajaa Järvenpään Palloseuraa NuPSin miesten edustuksen vastuuvalmentaja Joni Saastamoinen. Miesten joukkue kaatoi aikaisemmalla kierroksella EsPan tiukan taistelun jälkeen Ojamart areenalla lukemin 2-1 ja eteni näin 4. kierrokselle järvenpääläisiä vastaan. NuPSin voittomaalin tuossa ottelussa teki kukapas muukaan kuin Niko Vuorela.

"Keskiviikon vastustaja JäPS ja heidän pelaaminen on niin hyvin tiedossa, kun mitä Ruutu+ palvelun kautta pystyy ykkösen pelejä katsomaan. Keskiviikon ottelussa meillä ei ole kuin voitettavaa ja joukkueen terveystilanne on hyvä. Meidan etumme on kotikenttä ja toivottavasti todella runsanpäinen ja kovaääninen kotiyleisö antaa voimaa meille otteluruuhkan keskellä!", toivoo manageri Saastamoinen.

"Vastassa on varmasti kovin yksittäinen vastus tällä kaudella, mutta peliä kunnioittaen lähdetään haastamaan suurempaa! Ja jos iso kaatuu niin sehän kaatuu kovaa ja korkealta! Meille tämä on erinomainen mahdollisuus mitata joukkueena omaa tekemistä ammattilaisia vastaan, ja tottakai yksittäisille pelaajille samalla, näemme missä erot on ammattilaisen ja normaaleja päivätöitä tekevän pelaajan välillä on. Tavoite on pelata tähän asti kauden paras pelimme, ja kun tuomari viimeisen kerran viheltää keskiviikko-iltana pilliin, niin nähdään mihin se riitti. Toivon sydämeni pohjasta, että mahdollisimman moni NuPS -henkinen tai muuten vain jalkapallosta kiinnostunut löytää keskiviikkona illalla Ojamart areenalle. Tehdään yhdessä huikea jalkapallo-ilta!", manageri Saastamoinen päättää.


Suomen Cup 4. kierros

NuPS vs. JäPS

ke 17.5 klo 19:00 @Ojamart areena