21.7.2023 15:50
M1 Edustus

Miesten edustuksen kevätkierros paketissa ja kohti tulevaa

Miesten edustusjoukkueen kevätkierros päättyi pari viikkoa sitten mukavaan 0-7 vierasvoittoon helsinkiläistä Kurvin Vauhtia vastaan. Kun joukkue on nyt pelannut 11 ottelua, on kasassa 22 pistettä ja sarjataulukossa sillä ollaan tällä hetkellä 3. sijalla. Kärkipaikkaa pitää EBK Espoosta, kun lähdetään kohta kohti syyskierrosta.

Edustusjoukkueen manageri Joni Saastamoinen, miten kevätkierros meni kokonaisuudessaan?

"Joukkue hitsautui hienosti yhteen talven aikana. Laadukas ja korkean intensiteetin harjoittelu on näkynyt hyvinä tuloksina kentällä. Positiivinen kevätkierros. Muutamaa peliä lukuunottamatta ihan tyytyväinen tekemiseen. EBK, HIFK, Töölön Taisto ja FC Kirkkonummi pelit olivat tuloksellisesti ja pelillisesti heikkoja, mutta syyskierroksella korjataan asia. Ne pelit jotka voitimme, olimme selvästi vastustajaa parempia kyseisissä otteluissa. Ennen kauden alkua asetettu tavoite sijat 1-6 on hyvin aikataulussa kun kevätkierroksen jälkeen ollaan kolmantena. Nälkä kasvaa syödessä ja syyskierroksella halutaan olla vielä parempia, jotta pystytään kääntämään varsinkin tuollaiset maalinpelit meidän eduksemme."

"Tyytyväinen olen tehtyjen maalien määrään sekä siihen kuinka vähän myös meille on tehty maaleja! Tästä tullaan pitämään myös syksyllä kiinni, lähtökohtaisesti meille pitää olla todella vaikea tehdä maali! Pelin täytyy kehittyä edelleen ja siihen kun pystytään niin loppukaudesta sarjataulukko voi näyttää vieläkin paremmalta. Kiitos myös kevätkierroksilla peleissä käyneille katsojille, on mahtavaa kun katsomossa on väkeä ja pelaajat saavat siitä energiaa! Toivottavasti sama meno jatkuu ja Kuoppanummella ja Ojamartilla väkeä riittää kannustamassa omia!", manageri kiittelee.

Miesten edustuksen seuraava kotiottelu

NuPS vs. VJS (Vantaa)

Regions Cup välierä

to 27.7 klo 19.00 @Kuoppanummen nurmi