17.12.2023 14:46
M1 Edustus

Edustus taipui SexyPöxyille kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa

Edustustuksen kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi vierailijoiden 0-3 voittoon. Kotijoukkue tarjoili ajoittain vauhdikkaita ja laadukkaita tilanteita, mutta Pöxyt olivat tehokkaita maalipaikoissa. 0-1 osuma tuli ensimmäisen jakson puolivälissä hienon sommitelman jälkeen. Vierailijat iskivät toisella jaksolla vielä kaksi osumaa kosmeettisin tavoin. Päävalmentaja Joni Saastamoinen oli lopputuloksesta huolimatta tyytyväinen ottelun antiin. 

“Vuodenaikaan nähden hyvä peli, vaikka tappio ei ikinä miellytä. Olimme varsinkin ensimmäisellä jaksolla vakuuttavia. Pääsimme avausvaiheessa vastustajan prässin ohi ja loimme hyviä maalipaikkoja, joista ei valitettavasti pystytty naulaamaan. Prässipeli toimi myös hyvin, vastustaja ei päässyt organisoidusti montaa kertaa avaamaan peliä.” Saastamoinen analysoi. 

Joukkueessa nähtiin toisella puoliajalla testipelaajia ja seuran junioreita. Pelitapa on haastava ja se näkyi toisen puoliajan tekemisessä. 

“Vaihdoimme rosteria toisella jaksolle ja peli vähän repesi. Ymmärtäähän sen, sillä pelitapa on erittäin haastava. Moni kokeili sitä ensimmäistä kertaa. Asenteeseen tai työmoraaliin olen tyytyväinen. Tärkeintä ottelussa oli nähdä pelaajia ja nyt kuva on selkeä pelaajien profiileista.” 


Edustus lähtee viettämään noin kolmen viikon joulutaukoa ja harjoitukset jatkuvat 8. tammikuuta. Harjoituskaudelle on sovittu harjoitusotteluita, joiden aikataulu julkaistaan myöhemmin. Pelaajasopimuksia tullaan julkaisemaan tulevien viikkojen aikana edustuksen Instagram-tilillä @nupsedustus. 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media