10.1.2024 11:01
M1 Edustus

Edustus takaisin treeneissä - tue joukkuetta kannatuskortilla

Edustustuksen kolmen viikon joulutauko on taputeltu ja joukkue palasi harjoituksiin maanantaina. Joukkueen akut on ladattuna ja valmistautuminen kauteen sekä ensimmäisiin harjoitusotteluihin sai ripeän lähdön! Harjoituksista ei intesiteettiä puuttunut ja sorvin ääreen palattiin fyysisen harjoituksen muodossa. Joukkueen luottopelaajiin kuuluva Niko Vuorela kuvaili harjoituksia raskaaksi, mutta Nikon tyyliin tutun kepeästi: 

“Raskaalta tuntui, mutta fiilis on hyvä! Jaksaa sitten kesällä juosta kun talvella painaa pyyteetöntä työtä. Ilmapiiri oli myös kohdallaan, joten luonnollisesti oli mahtavaa palata treenaamaan!” Niko kiteyttää.

Edustuksen seuraava harjoitusottelu pelataan Nummelan Certos Areenalla 26.1 klo 20.00. Vastaan asettuu HPS. 


OSTA EDUSTUSJOUKKUEEN KANNATUSKORTTI 2024!

Niitä saa taas! Nummelan Palloseuran edustus on jälleen julkaissut kannatuskortin. Kortin ostamalla tuet edustuksen toimintaa ja kortti oikeuttaa kotiotteluissa kahviin kioskilta. 

Edustus myy kannatuskortteja kampanjahintaan 35e (norm. 40e) helmikuun viimeiseen päivään asti! Kortin voi ostaa olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Janne Niemeen sähköpostilla janne.niemi@nups.fi tai puhelinnumerolla +358503409140. 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media