27.1.2024 17:02
M1 Edustus

Otteluraportti: vauhdikas ja tasainen kamppailu päättyi lopulta 2-2 tasatulokseen

Edustuksen kauden toinen harjoitusottelu päättyi Helsingin Palloseuraa vastaan tasaisten vaiheiden jälkeen tasapeliin. Ottelu oli täynnä vauhdikkaita tilanteita, varsinkin ensimmäisellä jaksolla, jolla nähtiin ottelun maalit. HPS panosti vastahyökkäyksiin nopeilla hyökkääjillä ja kotijoukkue sai juosta kilometrejä. NuPS hallitsi enemmän palloa, mutta ei päässyt tarpeeksi maalipaikoille.

Kotijoukkueen ensimmäistä maalia ei tarvinnut kauaa odottaa, kun kolmannella peliminuutilla Joel Långströmin erinomainen keskitys kulmapotkusta löysi maalin edessä aivan vapaana olleen Elias Kemppaisen, eikä nuorukainen epäröinyt puskea palloa maaliin. HPS ei tästä lannistunut ja tasoitti nopeasti vahvan yksilösuorituksen jälkeen. NuPS:in kulmapotkut olivat kuitenkin myrkkyä vierasjoukkueelle ja 20 peliminuutin kohdalla Långströmin keskitys löysi tällä kertaa “Pilin” joka puski pallon komeasti maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, kun epäonnekkaalla kimmokkeella HPS tasoitti ottelun 30 peliminuutilla.

Päävalmentaja Joni Saastamoinen kommentoi ottelun tapahtumia ristiriitaisin ajatuksin:

“Pelitapahtumiin nähden ihan oikeutettu tulos. Ottelu oli vauhdikas, joka johti siihen, että peli ei ollut läheskään koko ajan kontrollissa. Rytmi ja sijoittuminen olivat välillä hukassa, joka johti maalipaikkojen vähyyteen huonojen valintojen saattelemana. Puolustaminen oli myös haastavaa vastustajan pelityylin ollessa rikkova ja vastahyökkäyksiin nojaava. Yleisesti kuitenkin tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja tahtotilaan. Nuoret kundit tekivät kaikkensa, ja heistä jäi hyvä kuva minulle ja katsojille.” “Lelu” kommentoi.

Edustuksen seuraava sovittu harjoitusottelu on vasta helmikuun loppupuolella, kun samaiselle Certos Areenalla vastaan asettuu Kakkosessa pelaava Kiffen. Tätä ennen edustus jää odottamaan ensi keskiviikkona käytävää Suomen Cupin arvontaa, jolloin selviää 1. kierroksen vastustaja.

Lopputulos:

NuPS - HPS 2-2 (2-2)

Maalit:

3’ 1-0 (Elias Kemppainen)

9’ 1-1

20’ 2-1 (Vasileios Athanasiadis)