9.4.2024 12:00
M1 Edustus

Harjoituskauden viimeisessä ottelussa vastaan asettuu SalPa 2

Edustus pelaa kauden 2024 viimeisen harjoitusottelun huomenna keskiviikkona, kun Ojamart Areenalle vastaan asettuu SalPa 2. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Kolmoseen. Salolaiset pelaavat Kolmosta lännessä, joten vastus ei ole tuttu vuosien varrelta. Heillä saatetaan nähdä kovia pelaajia, sillä SalPan ykkösjoukkue pelaa Ykkösliigaa. 

NuPS on päässyt harjoittelemaan laadukkaasti Gnistan/Ogeli-pelin jälkeen. Harjoitusrinki on ollut nousemaan päin, ja loukkaantuneet palaavat omaa tahtia harjoituksiin. Ottelu on monella mittarilla tärkeä, sillä joukkue hakee viimeisen kerran asetelmia sarja-avaukseen, joka pelataan ensi viikon perjantaina 19.4. 

Joukkueen kokenut puolustaja Jyri Niskanen kertoo joukkueen kuulumisia viimeisten viikkojen ajalta ja pohjustaa tulevaa ottelua:

Hyvä fiilis, päästään vielä kerran pelaamaan ennen kuin sarjakausi starttaa. Siinä mielessä tärkeä peli, koska nyt on viimeinen mahdollisuus näyttää missä mennään. Meillä on hyvät muutama viikko alla harjoittelua, joten uskon meidän olevan valmiita kenraaliin” Jykä kiteyttää. 

Kaikki paikalle katsomaan edustuksen viimeistä harjoitusottelua! Muistakaa, että ottelu pelataan ensi kertaa ulkona, joten sen mukainen varustus messiin ja nauttimaan hyvästä paikallisfutiksesta! 


M1 vs. SalPa 2

LA 10.4 klo. 19:00

Ojamart Areena

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media