11.4.2024 13:16
M1 Edustus

Edustuksen kenraalissa pettymys - SalPan vei voiton

NuPSin edustuksen viimeisessä harjoitusottelussa SalPa oli tyly vieras, kun se kaatoi NuPSin tuulisessa illassa luvuin 1–4. Akilleen kantapääksi osoittautui ensimmäiset 10 minuuttia, jonka aikana salolaiset iskivät kolme maalia. Tämän jälkeen ottelu eteni aina loppuun asti tasaisissa merkeissä.

Jokaisella pelin osa-alueella NuPS ei ollut parhaimmillaan, mutta kotijoukkueen pelilliseksi ongelmaksi nousi maalien tekeminen ja murtautuminen. Laadukkaita paikkoja ei SalPan puolustusta vastaan pystytty luomaan riittävästi. Kotijoukkueen ainokaisen iski hyvän prässipelin päätteeksi uusin sopimuspelaaja Jesperi Timmerbacka.

Päävalmentaja Joni Saastamoinen ei ollut tyytyväinen joukkueen panokseen:

Erittäin turhauttava peli. Tietenkin on todella vaikea kääntää peliä, jos olet 0–3 tappiolla ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen. Tulostavoite ei siten onnistunut, mutta ei itse pelikään ilonaiheita tarjonnut. Heikkoja ratkaisuja, vääriä valintoja ja meidän pelin peruspilareita ei noudatettu. Joukkue ei ollut myöskään valmis taistelemaan tai ylipäätään valmis pelaamaan voitosta. Paljon jää parannettavaa sarja-avaukseen, johon onneksi on reilu viikkoa aikaa” Saastamoinen tilittää.

Sarja-avaus on reilun viikon päästä 19.4 perjantaina 18:00 Ojamart Areenalla. Vastaan asettuu tuttu vastustaja: Laaksolahden Jalkapalloseura.

Maalit:

6’ 0–1

8’ 0–2

10’ 0–3

42’ 1–3 (Timmerbacka)