18.4.2024 22:30
M1 Edustus

Edustuksen sarjakausi alkaa - vastassa LJS

Vihdoin se on täällä: Miesten Kolmonen starttaa NuPSin osalta tänä perjantaina! Vastaan Ojamart Areenalle asettuu tuttu vastustaja viime vuosilta Laaksolahden Jalkapalloseura eli LJS. Joukkueet kohtasivat pari vuotta sitten Nelosessa ja viime kaudella Kolmosessa. Recordi on NuPSille erittäin suotuisa, mutta LJS osaa olla viheliäinen vastustaja ollessaan altavastaajan roolissa. 

Vierasjoukkue LJS:llä ei suuria muutoksia ole tähän kauteen. He putosivat Suomen Cupissa NuPSin tavoin 1. kierroksella Valttia vastaan. Joukkue on erittäin suoraviivainen ja periksiantamaton, joten identiteetti on kristallinkirkas. 

Kotijoukkue NuPS lähtee kotiavaukseen ristiriitaisena. Viimeisin harjoitusottelu SalPa/2 vastaan ei mennyt putkeen, ja siinä nähtiin paljon puutteita. Joukkue on kuitenkin päässyt harjoittelemaan koko ajan paremmin pelaajien saavuttua harjoituksiin kauden kynnyksellä. Loukkaantuneiden listalta löytyy vielä pitkäaikaisloukkaantunut ykkösmaalivahti Valtteri “David” Kuusisto. Jalkeille tullaan saamaan hyvä ja kilpailukykyinen ryhmä. 

NuPSin maalitykki Niko Vuorela odottaa ottelua innolla ja toivottaa kaikki tervetulleeksi:

“Todella hyvät fiilikset, tätä on odotettu pitkään. Vaikea harjoituskausi alla, ja harjoitusotteluissa tulos on laahannut. Uskon silti, että pystytään pesemään kasvot ja saadaan ehjä startti kauteen. Tulkaa vaan kaikki katsomaan peliä, vaikka olisikin vähän kylmä. Lämpimät vaatteet niskaan, kahviosta lämmikettä ja ääntä katsomoon, niin pysyy lämpimänä!”

Ottelutapahtumassa tulee myös tapahtumaan paljon. Musa soi ja kahvio toimii normaalisti, mutta pienen lisämausteen tuo erikoisvieras: ex-Huuhkaja ja huipputoppari Paulus Arajuuri. Hän tulee moikkaamaan NuPSilaisia otteluun! Myös NuPS Corner viritetään ottelutapahtumaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Tule kannustamaan edustus voittoon kauden ensimmäisessä ottelussa ja nauttimaan hienosta ottelutapahtumasta!


M1 vs. LJS

LA 19.4 klo. 18:00

Ojamart Areena

TULE PAIKALLE! 

Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media