20.4.2024 12:02
M1 Edustus

NuPS joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin kauden avauksessa

Perjantain hyytävissä olosuhteissa Ojamart Areenalla pelattiin NuPSin avausottelu Kolmosessa 2024. NuPS joutui pettymään, kun vierasjoukkue LJS puolusti 0–0 tasapelin. Ottelun kulku oli selkeä: NuPS hallitsi palloa ja LJS puolusti matalalta. NuPSin ongelmaksi muodostui koko harjoituskaudelta tuttu murtautuminen ja maalinteko. Omassa päässä varsinaista hätää ei ollut.

Hyytävä tuuli ja matala lämpötila sai ensimmäisen uhrin jo toisella peliminuutilla, kun LJS:n maalivahti Jonathan Jäntti joutui jättämään pelin kesken nivusvamman vuoksi. Ensimmäisellä puoliajalla ei huippupaikkoja nähty, ja taukoa lähdettiin viettämään 0–0 lukemissa.

Toisella puoliajalle sama meno jatkui: NuPS piti palloa LJS:n puolustusta vastaan. Tiloja rupesi pikkuhiljaa löytymään ja NuPS sai luotuo kaksi huippupaikkaa, mutta vaihdosta sisään tulleet Viljami Kajeniemi tai Urho Niskanen eivät pystyneet ohittamaan huippuottelun pelannutta LJS-veskari Arttu Taipaletta. Myös NuPSin maalivahti Eemeli Elomaa pääsi näyttämään taitojaan aivan pelin loppuvaiheilla. Pitkän lisäajan jälkeen erotuomari Joni Taipale vihelsi loppulukemiksi 0–0.

Kotijoukkueen ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Elomaa oli tyytyväinen suoritukseensa, mutta ei tulokseen:

“Omalta osalta meni hyvin, mutta olisihan meidän pitänyt voittaa. Hyville maalipaikoille oli vaikea päästä tänään” Elomaa kommetoi.

Päävalmentaja Joni Saastamoinen oli silminnähden pettynyt tulokseen:

“Todella pettynyt fiilis. Päästettiin kaveri niin helpolla, että ei pystytty luomaan mitään konkreettista viimeisellä kolmanneksella. Nollapeli oli positiivinen asia, mutta hyökkäyspelaaminen oli ajoittain halutonta. Olisi ehdottomasti pitänyt pelata paremmalla energialla, ja tehdä luovempia ratkaisuja hyökkäyspäässä, jolla oltaisiin peli voitettu, mutta siihen ei pystytty” Lelu tiivistää.

NuPS edustus haluaa kiittää kaikkia paikalle tulleita kannattajia, vaikka keli olikin hirveä. Kiitos myös Paulus Arajuurelle vierailusta! Seuraava ottelu pelataan ensi viikon sunnuntaina VJS/2 vieraana ja seuraava kotiottelu on 3.5 perjantaina GrIFK/U23 vastaan Ojamart Areenalla klo 18.00. Tervetuloa!