27.4.2024 14:54
M1 Edustus

Edustus lähtee sunnuntaina kauden ensimmäiseen vieraspeliin - vastassa VJS/2

NuPS pelaa sarjakauden toisen pelinsä VJS/2 vieraana Vantaalla Myyrmäen stadionilla. NuPSille voitto tekisi hyvää, sillä joukkue sai ensimmäisestä ottelusta vain yhden pisteen. VJS/2 puolestaan voitti kauden ensimmäisen ottelunsa PPJ/Ruoholahtea vastaan lukemin 1–2. 

VJS/2 on NuPSille tuttu vastustaja 2022 Nelosesta. Silloin NuPS oli parempi molemmissa peleissä yhteismaalein 10-2. Vantaalaisten riveissä pelaa jo noilta ajoilta tuttuja kasvoja, mutta molemmat joukkueet ovat muuttuneet kahdessa vuodessa paljon. VJS:n ykkösjoukkue pelaa Kakkosessa, mutta apuvoimia sieltä tuskin on tulossa, sillä molemmilla joukkueilla on peli saman päivänä. 

NuPSin keskikenttäpelaaja Joel Långström kertoo miten joukkue on käsitellyt LJS-pelin ja mihin asioihin pitää sunnuntaina keskittyä:

“Ollaan käyty treeneissä tarkkaan läpi mitkä asiat eivät viime pelissä onnistuneet. Jokainen on varmasti käsitellyt viime viikon pettymyksen omalla tavallaan. Meidän tulee olla paljon parempia viimeisellä kolmanneksella murtautumisessa ja tehdä paikoista maalit. Myös rentous ja itseluottamus on tärkeää saada meidän peliin takaisin” Joel tiivistää. 

Ottelu pelataan harvinaislaatuiseen kellonaikaan varhain sunnuntaina aamupäivällä. Aamukahvien jälkeen suunta kohti Myyrmäen stadionia kannustamaan pojat kauden ensimmäiseen voittoon!

VJS/2 vs M1

Su 28.4 klo. 12:00

Jalkapallostadion TN, Myyrmäki


Erkka Tuomsto, NuPS Edustus Media