2.5.2024 23:03
M1 Edustus

NuPS hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa - vieraaksi Ojamart Areenalle saapuu GrIFK U23

Kotipelit jatkuvat Ojamart Areenalla perjantaina, kun vastaan asettuu GrIFK U23. Vieraat Kauniaisista ovat kahden ottelun jälkeen voittoa vailla pelaten kaksi tasapeliä. Vastustaja on tuttu edelliseltä kaudelta, jolloin molemmat ottivat voitot kotikentillään. Joukkue on nuori ja taitava, joten vauhtia heidän pelistään löytyy rutkasti. 

NuPS on hienon vierasvoiton jälkeen palautellut ja harjoitellut hyvin. Joukkue sai itseluottamusta, ja kotiottelu sytyttää pelaajia. Näytönhalua sek voitonnälkää joukkueesta löytyy, ja joukkue haluaa pysyä voittoputkessa. 

Joukkueen nuorukaishyökkääjä Oliver Helttunen kertoo fiiliksiään ottelun alla ja lupasi virittää maalipyssynsä:

“Hyvin mennyt treeniviikko. Vappu treenattiin pienemmällä porukalla, mutta ollaan hyvässä iskussa perjantaille. Viime pelissä puolustettiin hyvin, joten tavoitteena tuoda se tulevaan peliin. Vastaan tulee hyvä jengi, joten pitää olla valmiina kamppailemaan. Haluan päästä maalin makuun, ja uskon pystyväni siihen perjantaina!” Olli kertoo pilke silmäkulmassa! 

Kenttä on mintissä, keli on mintissä ja futis laadukasta. Turha varmaan sanoa, että tätä ottelua kannattaa tulla katsomaan! 


M1 vs. GrIFK U23

Pe 3.5 klo 18:00

Ojamart Areena

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media