24.5.2024 11:08
M1 Edustus

NuPS hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa FC Kirkkonummea vastaan

Tänä perjantaina Ojamart Areenalla nähdään vierekkäisten kuntien taisto, kun FC Kirkkonummi saapuu vierailulle. Molempien joukkueiden kausi on ollut heikko pisteiden osalta, joten molemmille voitto olisi elintärkeä. Erinomaisessa säässä pelattavassa ottelussa tullaan näkemään tunteita ja taistelua viimeiseen asti.

Joukkueet ovat todella tuttuja toisilleen. KyIF:stä FC Kirkkonummeksi vuonna 2019 muuttunut seura on pelannut Kolmosta vuodesta 2020. Päänahkoja NuPSilla on hieman enemmän voittaen neljästä ottelusta kaksi. 

NuPS lähtee otteluun EIF/Akademi-tappio niskassa. Voitto olisi erittäin tärkeä, sillä nyt on korkea aika alkaa kerätä pisteitä. Ilmapiiri on kuitenkin ollut positiivinen harjoituksissa ja joukkueesta löytyy itseluottamusta. Pelaajistossa tilanne on hyvä ja jalkailla on täysi rosteri. 

NuPS Corner haastatteli viime viikolla Suomeen Englannista palannutta hyökkääjä Joona Strömbergiä. “Ahma” kertoi vaihtovuodestaan Sheffieldissä ja miltä tuntuu palata “tikrupaitaan”:

“Olin tosiaan vaihto-opiskelijana Sheffieldissä puoli vuotta. Oli hieno reissu, mutta on hienoa palata jälleen futiksen pariin. EIF-pelissä näkyi pelaamattomuus, mutta päivä päivältä tuntuu paremmalta. Joukkueessa on hyvä pöhinä ja olen luottavainen, että voitamme.” 


M1 vs FC Kirkkonummi

Pe 24.5 klo: 18:00

Ojamart Areena

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media


Kuva: Pasi Aalto, Regions Cup Finaali.