7.6.2024 11:46
M1 Edustus

Kauden ensimmäinen peli kotinurmella - vastassa HooGee

Edustus pääsee pelaamaan tänään ensimmäistä kertaa luonnonnurmella, kun legendaarisella Kuoppanummen nurmella vastaan asettuu HooGee. Vierasjoukkue on edustukselle tuttu vastustaja 2022 Nelosesta. Viime kaudella HooGee nousi loppujen lopuksi Kolmoseen. Nousijat ovat pelanneet ajoittain pirteästi, mutta viime pelien formi on ollut alkukauteen verrattuna huonompi. HooGeen pelaajistosta ei voi olla nostamatta pitkään GrIFK:issä Kakkosta ja Ykköstä palannutta veljesparia Samuel ja Daniel Langhoffia. Vanhempi veli Daniel siirtyi vasta täksi kaudeksi HooGeen riveihin Samuelin kaveriksi, joka on pelannut jo muutaman kauden ajan HooGeessa.

NuPS pelasi viime viikolla FC Espoota vastaan Laaksolahdessa. Kotiin tuomiseksi ei paljoa saatu, kun espoolaiset voittivat 2–0 lukemin. Koko kauden vaivannut hyökkäyspelaaminen ei ottanut onnistuakseen, ja se on ollut suurin fokus kuluvan viikon harjoituksissa. Voitto on ainoa tavoite, ihan jo sarjataulukon takia, mutta myös siksi, että NuPS ei hävinnyt viime kaudella kertaakaan Kuoppanummen nurmella. 

NuPSin nopea ja sähäkkä laitapelaaja Niklas Laakso oli NuPS Cornerin haastattelussa valmistavissa harjoituksissa. “Nisse” kertoi paluustaan joukkueeseen opiskeluiden jälkeen ja ennakoi perjantain ottelua:

“Todella hienoa on ollut palata joukkueen mukaan! Olen täynnä intoa ja draivia, kuntokin on parempi kuin viime vuonna tähän aikaan. FC Espoo pelistä meidän pitää parantaa ratkaisuja viimeisellä kolmanneksella, jotta pisteet jäisivät Nummelaan. Kuoppanummen nurmi sytyttää aina, tämä tuntuu kaikista eniten kodilta ja pelit sujuivat hienosti viime vuonna täällä. Joukkue on valmis huomiseen!” 


M1 vs HooGee

Pe 7.6 klo: 18:00

Kuoppanummen Nurmi

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media

Kuva: Pasi Aalto, Regoins Cup Finaali 2023.