9.6.2024 14:09
M1 Edustus

NuPS riemukkaaseen voittoon Kuoppanummella!

Edustus otti kauden ensimmäisestä Kuoppanummen nurmella pelatusta ottelusta vakuuttavan voiton HooGeesta luvuin 4–1(3–0). NuPS hallitsi ottelua aina loppuvihellykseen asti, eikä HooGee pystynyt mätsäämään ottelun tasoon. Kotijoukkueen hyvä valmistautuminen näkyi, sillä he pystyivät luomaan hyviä hyökkäyksiä liukuhihnalta ja murtautumaan paremmin edelliseen peliin nähden.

Kotijoukkue iski avausmaalin 8’ peliminuutilla. Joukkueen kapteeni Jyri Niskanen sai pallon boksin ulkopuolella, ja löysi täydellisellä keskityksellä sukunimikaimansa Urho Niskasen. “Upi” ohitti maalivahdin ja viimeisteli pallon tyhjään rysään. 2–0 syntyi 17’ minuutilla. Tino Olin syötti oikelta laidalta boksin reunalle liikkuneelle Joel Långströmille. Joel hassutti vastustajan ja laukoi vasemmalla jalalla pallon HooGeen vasempaan alanurkkaan. Ensimmäisen jakson kolmas maali oli jälleen NuPSin käsialaa. Långström oli jälleen tuhmissa puuhissa haastaessaan näyttävästi boksiin, ja HooGeen pelaaja joutui rikkomaan pilkun seurauksena. NuPSin maalitykki Niko Vuorela iski varmasti pallon maaliin, kun pelikello näytti 41’ minuuttia. Puoliajalle lähdettiin 3–0 tilanteessa.

Toinen jakso noudatteli samaa kaavaa kuin ensimmäinen NuPSin ollessa kuskin paikalla. 4–0 maali tuli 56’ minuutilla, kun puolustaja Tomi Koski viimeisteli komeasti pallon maaliin Långströmin nappikeskityksestä. Vierailijatkin pääsivät naulaamaan kerran van muutama minuutti Kosken maalin jälkeen. HooGeen Samuel Langhoff keskitti vaparista ja Thomas Lindroos viimeisteli komeasti pallon vasempaan alakulmaan pilaten NuPSin maalinsuulle palanneen Valtteri Kuusiston nollapelin. Loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua, joten loppulukemiksi vihellettiin 4–1.

Nummelan AG:n jakama “Ottelun tähti”-palkinnolla palkittu Valtteri Kuusisto oli iloinen paluustaan tolppien väliin:

“Mahtavaa oli palata takaisin! Hieno keli, hieno yleisö ja hieno voitto, mikäs sen parempaa. Ei ollut lempparitorjuntoja tänään, kaikki oli aika iisejä mulle, se on mun duuni. Hyvä peli kokonaisuudessaan koko jengiltä!” David kertoo pilke silmäkulmassa!

Päävalmentaja Joni Saastamoinen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen:

“Hyvä kokonaisuus. Neljä tehtyä maalia lämmittää ja puolustuspelaaminen toimi moitteettomasti, vaikka yksi päästettiin erikoistilanteesta. Davidin paluu tolppien väliin oli huikea nähdä pitkän kuntoutuksen jälkeen ja se jopa rauhoitti meidän puolustajia ajoittain. Murtautuminen oli paljon parempaa kuin viime pelissä, ja se oli suurin fokus edeltävän viikon treeneissä. Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan seuraavaan peliin, joka tulee nopeasti.”

NuPS jatkaa pelejään ensi viikon keskiviikkona PPJ/Ruoholahtea vastaan Jätkäsaaren tekonurmella kello 20:10.

Tulos:

NuPS - HooGee 4–1 (3–0)

Maalit:

8’ 1–0 (Urho Niskanen)

17’ 2–0 (Joel Långström)

41’ 3–0 (Niko Vuorela ) rp

56’ 4–0 (Tomi Koski)

59’ 4–1 (Thomas Lindroos)