28.6.2024 11:12
M1 Edustus

Juhannus vietetty - paluu matsikantaan EsPan vieraana

Edustus on viettänyt ansaitun juhannustauon, ja on palannut harjoituksiin. NuPS kohtaa illan kamppailussa viime aikoina pirteästi esiintyneen EsPan Matinkylässä. Joukkueet ovat toisilleen tuttuja vuosien varrelta ja tunnelatausta voidaan olettaa viime kauden kamppailujen perusteella. Ennen juhannustaukoa EsPa porskutti jopa viiden ottelun voittoputkessa, kunnes EIF/Akademi katkaisi sen tylyllä 5–1 voitolla. EsPa ei ole muuttunut viime kaudesta paljoa, mutta uusi pelaaja Jaakko Oksanen on ollut piristävä vahvistus ollen joukkueen paras maalintekijä kuudella osumalla. 

NuPS on puolestaan kahden ottelun voittoputkessa ja peli on näyttänyt paremmalta. Maalivahti Valtteri Kuusiston paluu on tehnyt ison vaikutuksen, ja Niko Vuorela on tehnyt tärkeitä maaleja. Lähtökohdat ovat kuitenkin vaikeat, sillä luottopelaajat Jabie Sonko sekä Joel Långström kärsivät pelikieltoa. NuPS saa kuitenkin Oliver Helttusen ja Johannes Korhosen takaisin kokoonpanoon. 

NuPSin kapteeni Jyri Niskanen oli NuPS Cornerin haastattelussa valmistavissa harjoituksissa. “Jykä” kertoi paluusta treeneihin ja mihin asioihin joukkueen pitää keskittyä, jotta pisteet lähtisivät Nummelaan:

“Itse vietin juhannuksen rauhassa perheen kanssa. Tauko teki hyvää, ja on ollut kiva palata harjoituksiin. Maanantaina mentiin kovaa ja loppuviikko ollaan hiottu taktisia juttuja. Viime pelistä jäi hyvät muistot, puolustimme erinomaisesti ja sama taistelutahto pitää näkyä myös EsPaa vastaan. Matinkylässä vastustaja on aina kova, joten aika virheetön esitys pitää olla, jos mielii täyden pistepotin sieltä hakea. 


EsPa - M1

Pe 28.6 klo: 20:15

Matinkylä 2 TN

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media