5.7.2024 11:06
M1 Edustus

Kevätkauden viimeinen tanssi Kuoppiksella - vastassa sarjakärki


Kevätkauden viimeinen kierros on koittanut! Edustus kohtaa tämänpäiväisessä kamppailussa vahvan sarjakärjen eli Toukolan Teräksen. ToTe on ollut hyvässä vireessä läpi kauden, eikä pistemenetyksiä ole kuin yksi kappale EsPaa vastaan. Joukkueessa pelaa tuttuja kasvoja, sillä monta vuotta NuPSissa pelanneet Joakim Julie ja Oskari “Esa” Kokkila löytyvät Teräksen riveistä. Myös vielä viime kaudella NuPSissa pelannut Jaakko Järvensivu siirtyi Teräkseen, mutta hän ei ole vielä esiintynyt Teräksen edustustuksessa. Joukkueilla on aikaisempaa historiaa Kolmosesta, viimeksi kaudelta 2021. Tällöin Teräs oli parempi luvuin 3–1.

NuPS pelasi viime kierroksella EsPan kanssa 1–1 tasapelin, joka oli kaikki seikat huomioon ottaen hyvä tulos. Joukkue on harjoitellut tuttuun tyyliin, eikä uusia poissaoloja ole. Pelikiellossa olleet Jabie Sonko ja Joel Långström ovat taas valmennuksen käytössä, joka on luonnollisesti loistava asia. 

Pirteästi viime ottelussa esiintynyt Niklas “Glen” Pilviö kertoi joukkueen treeniviikosta ja valmistautumisesta sarjakärkeä vastaan: 

“Harjoitusviikko on ollut oikein hyvä! Jokainen on vetäny hyvällä asenteella, ja päällimmäinen fiilis on tosi hyvä tältä viikolta. Hienoa saada sarjakärki Nummelaan. Kova porukka varmasti tulossa täynnä taitavia kavereita, mutta ei meiltäkään sitä laatua ja taitoa puutu. Miten me tähän reagoidaan, niin pelataan sitä omaa peliä ja vedetään hyvällä asenteella. Tärkeä on puhaltaa yhteen hiileen ja nauttia niin meitä ei sillon helpolla pysäytetä!” 

NuPSin edustus toivottaa kaikki jalkapallon ystävät katsomaan Kolmosen huippukamppailua! Mikäs sen parempaa aloittaa jalkapallontäyteinen ilta juuri tällä matsilla ennen EM-kisojen puolivälieriä.

Tervetuloa!


M1 vs ToTe

Pe 5.7 klo:18:00

Kuoppanummen Nurmi

TULE PAIKALLE! 

Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media