26.7.2024 11:35
M1 Edustus

NuPS aloittaa syyskauden LJS:n vieraana


Kesätauko on taputeltu ja on aika aloittaa syyskausi. Kevätkauden jälkeen NuPS lähtee pelaamaan syksyä sijalta neljä. Kevät oli nousujohteinen, ja pisteitä rupesi tulemaan tasaiseen tahtiin mitä pidemmälle sarja eteni. Joukkueen tavoite on yksiselitteisesti voittaa jokainen syyskierroksen ottelu. 

Vastustaja LJS löytyy ennen syyskierrosta sijalta 10. Joukkueet kohtasivat kevätkauden ensimmäisessä ottelussa erittäin hyytävissä olosuhteissa. Silloin nihkeä ja vaatimaton kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin. Silloin molemmilla joukkueilla näkyi pelaamattomuus. Nyt 11 pelin jälkeen ottelussa on varmasti enemmän tasoa kuin keväällä. NuPS on luonnollisesti suuri ennakkosuosikki, mutta LJS voi yllättää kotikentällään. Tästä nähtiin hyvä esimerkki kevätkaudella, kun LJS kaatoi sarjassa kolmantena majailevan VJS/2:n vieraissa lukemin 1–2. 

NuPS lähtee illan kamppailuun tutulla kokoonpanolla, mutta pari merkittävää poissaolijaa löytyy: Johannes Korhonen ja Tomi Koski ovat poissa kokoonpanosta. Variaatiota kuitenkin löytyy heidän paikalleen. 

Tästä se taas lähtee! Muistakaa, että jalkapallokausi ei kestä kauaa. Nautitaan siitä, että saadaan nähdä NuPS vielä 11 kertaa tällä kaudella!

LJS vs M1

Pe 26.7 klo: 20:05

Laaksolahti TN

TULE PAIKALLE! 


Erkka Tuomisto, NuPS Edustus Media